arrow information

Най продавани Swarovski Elements

       

   Тренд и дизайн създаден със Сваровски Елементс

arrow Сваровски Елементс за осветление и интериорен дизайн

arrow Сваровски Елементс - мода>Сваровски елементс за текстил>Сваровски Елементс за кожа>Сваровски Елементс за аксесоари 

arrow Сваровски Елементс- трансфери

arrow Индивидуални проекти от by Swarovski Elements

arrow Сваровски Elements  - Въпроси и отговори

arrow Социални проекти  

 

Уважаеми партньори,              Ако информацията която Ви интересува относно кристалите Сваровски не е налична на сайта, Моля не се колебайте да изпратите Вашето запитване  или заповядайте в нашия офис, където ще получите професионална и детайлна информация .

Вашето запитване е приоритетно за нас!

BRAND TAG “MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS” - Това е лейбълът, символ на гаранция за качество и  автентичност. За повече информация, посетете официалният уебсайт на  Сваровски.


Validate XHTML 1.0 Strict
and CSSЛЕТНИ БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЯ 2011!

Представяме на Вашето внимание Специалните ни Бизнес предложения!
Оферта за Сваровски Елементи  /кристали за топло и студено лепене и декорация – Flat backs 2028, 2058/  –  Изключително преференциални цени, от които могат да се възползват всички дизайнери, ателиета, модни къщи, спортни Клубове и Школи по гимнастика и танци. Цените от офертата са валидни при поръчки на едро, на стойност над 1000.00 лв. Времетраене на специалната оферта – до 30.09.2011г. - ИЗТЕКЛА

СВАРОВСКИ КРИСТАЛИ ЗА ТОПЛО ЛЕПЕНЕ-HOTFIX.  (ЦЕНИ ЗА ФАБРИЧНИ ОПАКОВКИ) МОДЕЛ 2028. ЦЕНИТЕ СА БЕЗ ВКЛЮЧЕНО ДДС.

           
           
           
           
           

СВАРОВСКИ КРИСТАЛИ ЗА СТУДЕНО ЛЕПЕНЕ-NO HOTFIX.  (ЦЕНИ ЗА ФАБРИЧНИ ОПАКОВКИ) МОДЕЛ 2028/2058. ЦЕНИТЕ СА БЕЗ ВКЛЮЧЕНО ДДС

           
           
           
           
           

Специално  лятно бизнес предложение! Посочените цени са валидни само за поръчки над 1000.00 лева без ДДС. Цените не са валидни когато се предоставя възможност за разсрочено плащане.

Друга преференциална възможност – възможност за разсрочено плащане на поръчки от Клубове – на едрови цени, но различни от Специалната ни оферта и при предварително сключен договор.

Също така Ви предлагаме изработка на Логото на Вашият клуб или друга декорация чрез трансферите на „Swarovski Elements”. При интерес от Ваша страна ще Ви изготвим безплатен проект и ще предложим най-добрите цени за трансферите на Swarovski Elements. Необходимо е само да ни изпратите графичен файл.

 

Елеонора Иванова

Изпълнителен Директор

КРИСТА ЕЛ ЕООД

We create! What about you...?

 

First Bulgarian  B2B "Made With Swarovski Elements " development Club