arrow information

arrow   Swarovski Elements

       

 Trend  &  Design by Swarovski Elements

arrow Swarovski Elements B2B Architecture Lighting & Interior

arrow Swarovski Elements B2B Мода>>> Текстил>Кожа>Аксесоари

arrow Swarovski Elements B2B Transfer &  Motives Design

arrow Swarovski Elements B2B Индивидуални Проекти...

arrow Swarovski Elements B2B TAG>Въпроси>Отговори.

arrow Социални проекти  

Уважаеми партньори,              Ако информацията която Ви интересува не е налична на сайта, Моля не се колебайте да изпратите Вашето запитване  или заповядайте в нашия офис, където ще получите професионална и детайлна информация

BRAND TAG “MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS” - Това е лейбълът, символ на гаранция за качество и  автентичност. За повече инфирмация, посетете официалният уебсайт на  Сваровски.

Validate XHTML 1.0 Strict
and CSS

 

Добре дошли в Кристалната Реалност на Сваровски Елементс и в Първия по рода си в България "Made with Swarovski Elements™ " Клуб!

Често задавани въпроси и отговори:

Как мога да получа повече информация и цени?

Моля, попълнете он-лайн формата за регистрация  от тук. Вие ще получите на  електронната Ви поща потвърждение с регистрационните ви данни и отговор на въпросите си.

Нуждая се от разяснения относно методите на апликиране и избора на подходящ за моята дейност/ хоби, продукт от каталога на Сваровски Елементс.  

Моля свържете се с нас за информация и за уточняване на продукта за вашите специфични нужди. Информацията, предоставена на интернет страницата е само насока. За нас ще бъде удоволствие да насрочим персонализирана среща, на която можете да получите професионални съвети и практически насоки.

Мога ли да получа някакви отстъпки или намаления?

Да. Когато закупувате на едро, в зависимост от поръчката са предвидени отстъпки от цената между 5% - 10%. Покупката на едро е закупуване на цели фабрични пакети или фабрични опаковки произведени от Swarovski AG, Austria.

Разполагате ли със различните видове елементи, от които мога да избера да  закупя? Мога ли да закупя мостри?

Разбира се, поддържаме големи и разнообразни количества на склад. При желание можете да разгледате, да правите покупки на едро или дребно, да закупите мостри или да направите поръчка при липса на даден модел, цвят или размер.   


First Bulgarian  B2B "Made With Swarovski Elements " development Club